keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Tunnustus

Tällaisen tunnustuksen sain Maikilta. Olen aivan ymmyrkäisenä... Kiitos Maikki!
Blogia on ollut mukava vähitellen päivitellä. Tietenkin olisi ihanaa jos aikaa bloggaamiselle ja muille harrastuksille olisi enemmänkin.

Tunnustusta edelleen saavat:
Hellapoliisi (vaikka ei varsinaisesti blogi olekaan)


Taneli Oliver

Lauantaina 8.5.2010 hurmaava prinssimme sai nimekseen Taneli Oliver!
Kastetilaisuus oli aivan ihana, leppoisa ja koskettava! Tanelin kastoi ystäväni Mari. Suuret kiitokset hänelle lämpimästä kastetilaisuudesta!
Taneli oli koko kastepäivän hyvin tyytyväinen ja mielellään kiersi sylistä toiseen. Äiti sai vaan syöttää välillä. (onneksi kukaan muu ei pysty siihen, niin ehdin edes vähän itsekin hoitamaan)
Juhlakalu hienona! On niin ihmeellistä ja paljon ihmisiä että vallan menee sormi suuhun :)



Kastepuku on aika vanha, sillä on kastettu minut -81, kaksi serkkuani -78 ja -81, toisen lapsi -02 ja meidän lapset -01, -02, -10. Mekon alahelmaan on kirjailtu nimet ja syntymäpäivät.

Taneli sai oikein miehekkään sormuksen Tiina ja Vesa -kummeilta lahjaksi.

Meidän rakkaat lapsoset :)



Kukka-asetelmat teetätin Kärkkäisellä ja olin niihin erittäin tyytyväinen!  Kyllä kukat ovat aina niin kauniita! 


Kahvipöydästä puuttuu mätitorttu, joka näkyy ylemmässä kukka kuvassa taustalla. Tarjolla oli makaronisalaattia, mätitorttua, ruisnappeja katkarapu-kylmäsavulohi täytteellä, pullakranssi (sain ystävältäni Marilte rotina lahjaksi), lusikkaleipiä (serkkutytöt Riina ja Sonja leipoivat), sydänpikkuleipiä, suklaakakkua (Ystäväni Iiris toi kakkua rotinoina ja se oli niin hyvää että oli pyydettävä resepti) ja täytekakkua.
Reseptit tarjottaviin päivittyy vähitellen :)